Vinkit energiatehokkaampaan jouluun

Joulun toivotus

Sieltä se joulu taas saapuu ja tuo tullessaan paitsi rentoa tunnelmaa ja iloista mieltä myös kymmenen kiirettä ja sata hoidettavaa asiaa. Kaiken järjestely- ja viettotohinan keskellä on hyvä pitää mielessä se olennaisin, joulun syvin ja tärkein merkitys: rentoutuminen ja nautiskelu.

Kasasimme sinulle koko joukon vinkkejä energiatehokkaampaan jouluun:

  • Vaihda perintönä siirtyneet ulkovalot energiatehokkaisiin ja hyvin valaiseviin led-valoihin.
  • Vaihda kiukaan kivet joulusaunaa varten. Huonokuntoiset kivet varaavat heikommin lämpöä ja kuluttavat siksi enemmän energiaa. Rapistuvat kivet myös roskaavat saunaa ikävästi.
  • Muista jo saunaa lämmittäessäsi, että saunomisen ajoitus on parasta energiansäästöä. Älä pidä kiuasta turhaan päällä tai polta turhia pesällisiä puita.
  • Huonelämpötilaa kannattaa laskea kun enemmän väkeä viettää pyhiä samassa tilassa.
  • Moni joulun herkuista paitsi kypsytetään myös lämmitetään uudelleen uunissa. Muista hyödyntää jälkilämpö: uuni pysyy pitkään lämpimänä myös virran katkaisemisen jälkeen.
  • Jääkaapin energiatehokkuutta ja viilennystehoa voi parantaa varmistamalla, ettei se ole liian täyteen ja tiiviisti pakattu.
  • Kynttilät tuovat joulun pimeisiin iltoihin ainutlaatuisen lämmintä tunnelmaa. Muista silti käsitellä tulta aina varovasti ja vastuullisesti: varmista kynttilöille palamaton alusta ja tarkista, ettei lähellä ole mitään herkästi syttyvää materiaalia. Älä jätä tulta koskaan yksin ja huolehdi, ettei palavat kynttilät ole perheen pienimpien ulottuvilla. Hyödynnä led-kynttiöitä!

Joulun tohinassa sattuu ja tapahtuu, joten muistathan, että vahinkopäivystyksemme auttaa sinua arkena ja pyhänä. Pääkaupunkiseudulla käytössäsi on ammattitaitoinen joukko sähkö- ja putkimiehiä sekä vahinkosaneeraus ja kuivauspalvelut akuutteihin tilanteisiin 24/7. Pirkanmaalla sinua palvelevat 24/7 vahinkosaneerauksen ja kuivauspalveluiden ammattilaiset.  Vahinkopäivystys palvelee sinua numerossa 010 270 8955.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot