Kaksi miestä seisoo työkoneiden edessä

Catevan ammattilaiset ovat apunasi

Etusivu » Palvelut

Catevan palvelut

Catevan ammattilaiset ovat apunasi oli kyse sitten kiinteistötekniikkaan, remontti- ja korjausrakentamiseen tai viher- ja maanrakentamiseen liittyvistä tarpeista. Meiltä hoituvat myös kosteuskartoitukset ja infraurakat. Saat meiltä avun niin pieniin pikatöihin kuin laajempiin urakoihinkin. Catevan mottona on: kätevää kiinteistökorjausta – kerralla kuntoon.

Sähkötyöt

Meiltä saat nopeasti avuksesi ammattitaitoiset sähkömiehet, onpa kyse sitten pienistä asennustöistä pistorasioista porttipuhelimiin, sähkötekniikkaan liittyvistä muutoksista tai laajemmista kiinteistö- tai huoneistosaneerauksista.

Lue lisää

Putkityöt

Pesunkestävinä LVI-ammattilaisina meillä on vankka kokemus putkiasennustöistä hanoista lämmönvaihtimiin ja laajempiinkin talotekniikan hankkeisiin.

Lue lisää

Ilmanvaihtotyöt

Oikein käytetty ja suunnitelmallisesti huollettu ilmanvaihtojärjestelmä lisää asumisviihtyvyyttä ja varmistaa huoneilman pysymisen hyvällä tasolla.

Lue lisää

Kylmälaitetyöt

Hoidamme kylmälaitteiden vuosihuollot ja päivystyksen. Huollamme kaiken kokoiset kylmälaitteet ja huolehdimme säädösten mukaiset vuototarkastukset.

Lue lisää

Kiinteistöautomaatio

Moitteettomasti toimiva kiinteistöautomaatio on elintärkeä osa suunnitelmallista ja ennakoivaa huolenpitoa asuin- tai liikekiinteistöstä.

Lue lisää

Korjausrakentaminen

Ota yhteys, kun tarvitset rakennusalan ammattilaista kiinteistön, asuinhuoneiston tai liiketilan remontteihin.

Lue lisää

Kosteuskartoitukset ja kuivaus

Kosteuskartoitus suoritetaan, kun vahinko on tapahtunut. Selvitämme vahingon syyn, sekä kartoitamme vahingon laajuuden ja laadun kosteusmittauksilla.

Lue lisää

Vahinkosaneeraus

Vahinkopalvelumme kattavat vesivahinkokartoitukset sekä vesivahinkojen jälkeiset purku- ja kuivaustyöt ja jälleenrakennuksen.

Lue lisää

Viemärihuolto

Catevalta saat asiantuntevaa ja ripeää palvelua pääkaupunkiseudulla kaikissa viemäreiden, kaivojen ja erottimien tyhjennyksiin sekä huoltoon liittyvissä tilanteissa.

Lue lisää

Maanrakennus ja vihertyöt

Käytössämme on monipuolisesti laaja valikoima kalustoa erilaisiin maanrakennustöihin sekä ammattilaiset, jotka huolehtivat alueen kuin alueen kerralla kuntoon.

Lue lisää

Kuljetus ja koneurakointi

Palveluihimme kuuluvat myös kaikki kiinteistön koneurakointiin liittyvät työt, jotka hoidamme nykyaikaisella, tehokkaalla kalustollamme. Keväisin suoritamme imulakaisukoneilla pihojen ja katualueiden pesut sekä hiekoitushiekan poistot.

Lue lisää

Vaihtolavat ja roskalavat

Cateva tarjoaa vaihtolavat ja roskalavat taloyhtiöiden, liikekiinteistöjen ja rakennusliikkeiden erilaisiin tarpeisiin.

Lue lisää

Sähköautojen latauspisteet taloyhtiöihin

Cateva on taloyhtiöiden ja kiinteistöjen apuna myös kestävää kehitystä ja ympäristön hyvinvointia tukevissa hankkeissa: huolehdimme sähkö- ja hybridiautojen sekä sähköpolkupyörien latauspisteiden asennuksesta luotettavasti avaimet käteen -mallilla.

Lue lisää

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot