Siellä missä on elämää, siellä on myös elämän jälkiä

Etusivu » Yritys » Historia

Ammattilaiset apunasi

Siellä missä on elämää, siellä on myös elämän jälkiä. Milloin syysmyrsky kaataa puun keskelle parkkipaikkaa, milloin muuttokuorma kolhii ovenpielet, oikosulku pimentää pihavalot tai putkivuoto kastelee kellarin. Silloin on hyvä tietää, että apu on lähellä ja Cateva korjaa kaiken kätevästi kuntoon.

Cateva on koonnut riveihinsä ammattilaiset, jotka taitavat kattavasti kiinteistön korjauksen, kunnostuksen ja kohennuksen. Toiminnan kulmakiviä ovat monipuolinen kokemus talotekniikasta, ylläpitokorjauksista ja pihojen kuntoon laitosta kuin myös maanmainio palveluasenne.

Noin 180 ammattilaisen muodostaman osaavan joukkueemme tarina sai alkunsa vanhasta kuorma-autosta ja yhdestä Bobcatista, joita kuljetettiin töiden perässä pitkin pääkaupunkiseutua. Jo silloin toimintaa leimasi into tarttua työhön kuin työhön, projektin koosta riippumatta.

Töitä tehtiin ja niistä opittiin aina lisää, uusia osaajia palkattiin ja kasvatettiin sitä myötä palvelutarjontaa. Hyvä maine kiiri kaupungilla eteenpäin ja toi lisää töitä.

Tänä päivänä Cateva tarjoaa saman katon alla kaikki asuin- ja liikekiinteistöjen sähkö- ja putkityöt, kiinteistöautomaation, vihertyöt, maanrakennuksen, kuljetukset, koneurakoinnin, remontit ja vikakorjaukset.

Nyt isännöitsijän tai korjausapua kaipaavan asukkaan ei tarvitse muistaa kuin yksi numero ja yksi toimija, Cateva. Kätevää, eikö vain?

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot