Sähkö- ja hybridi­autojen lataus­pisteiden asennus luotettavasti

Etusivu » Palvelut » Sähköautojen latauspisteet taloyhtiöihin

Sähköautojen latauspisteet taloyhtiöille Pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Jyväskylässä

Cateva on taloyhtiöiden ja kiinteistöjen apuna myös kestävää kehitystä ja ympäristön hyvinvointia tukevissa hankkeissa: huolehdimme sähkö- ja hybridiautojen sekä sähköpolkupyörien latauspisteiden asennuksesta luotettavasti avaimet käteen -mallilla.

Latausratkaisut kaikenlaisiin tiloihin ja kiinteistöihin:

  • Parkkipaikat
  • Parkkihallit
  • Taloyhtiöt ja liikekiinteistöt

Laiteominaisuudet tarpeiden mukaan:

  • Latauspisteet ilman käyttäjälaskutusta esim. omakotitaloihin
  • Älykkäät latauspisteet, joissa laskutus suoraan käyttäjiltä käytön mukaan
  • Lataustehon ja kuormituksen älykäs ohjaaminen useamman auton kesken

Tiesitkö tämän!

Sähköauton lataaminen lämmitystolpasta ei ole suositeltavaa. Niitä ja perinteisiä pistorasioita ei ole suunniteltu jatkuvaan latauskäyttöön. Kiinteästi asennettava latauslaite on aina suositeltavin, tarpeenmukaisin ja turvallisin ratkaisu.


Näin latauspisteen asennus etenee

1. Tarvekartoitus

Taloyhtiön hallitus ja isännöitsijä selvittävät sähköautojen lataustarpeen asukkaiden keskuudessa. Asiaa on hyvä miettiä myös pidemmällä aikajänteellä esim. 10 vuoden päähän. Samalla selvitetään kiinteistön nykyiset resurssit latauspisteen asennukselle, mm. sähköverkon huipputeho ja kuormitettavuus. Myös esim. piharemonttien yhteydessä on hyvä varautua tulevaisuuden lataustarpeisiin.

Asiantuntijamme voi tarvittaessa avustaa jo hankkeen esiselvitysvaiheessa ja tulla kertomaan erilaisista toteutusvaihtoehdoista.

2. Yksilöllinen tarjous

Teemme hankkeen esiselvitysten pohjalta taloyhtiölle tarjouksen, joka sisältää alustavan toteutussuunnitelman hintoineen.

3. Suunnittelu ja tarjous

Tarjouksen hyväksymisen jälkeen laadimme varsinaisen toteutussuunnitelman. Se pitää sisällään mm. kuvauksen latausjärjestelmän ominaisuuksista sekä hankkeen aikataulun ja kiinteän kustannusarvion.

4. Käyttöönotto ja ylläpito

Opastamme asukkaita latauspisteiden oikeassa käytössä ja huolehdimme laitteiden ylläpidosta sovitusti.


Hyödynnä avustus!

Asumisen ja rahoituksen kehittämiskeskus ARA myöntää avustusta sähköautojen latauspisteiden edellyttämiin kiinteistöjen sähköjärjestelmiin kohdistuviin muutoksiin. Avustusta voivat hakea taloyhtiöt, vuokrataloyhteisöt ja niiden omistamat pysäköintiyhtiöt.

Lue lisää ARA:n sivuilta täältä >

Lue lisää sähköautojen latausasemista täältä >

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot