Cateva yrityksenä

Yritys

Cateva

Cateva Oy muodostui keväällä 2016 useista pitkään toimineista kiinteistötekniikan, kone- ja maanrakennustöiden sekä viherrakennustöiden raudanlujien ammattilaisten muodostamista yrityksistä. Toimimme pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Jyväskylässä työllistäen noin 180 työntekijää. Liiketoimintamme peruspilareita ovat asiakaslähtöisyys, ammattimaisuus, ripeys ja joustavuus. Toimintamme mottona onkin ”kätevää kiinteistökorjausta – kerralla kuntoon”

Cateva on perustettu helpottamaan asiakkaidemme päivittäistä elämää ja työskentelyä, koska tarjoamme kaikki oheispalvelut yhdestä palvelunumerosta. Tarjoamamme oheispalvelut täydentävät ja tukevat säännöllistä kiinteistöhuollon kokonaisuutta monipuolisesti aina sähkömiehestä kaivinkoneeseen.

Cateva Oy on osa Kotikatu Group Oy:tä. Kotikatu Oy on vuonna 1989 perustettu paikallisten kiinteistöhuoltoyritysten muodostama kokonaisuus, joka on erikoistunut asuinkiinteistöjen huoltoon.

Tarinamme: Elämän jälkiä

Siellä missä on elämää, siellä on myös elämän jälkiä. Milloin syysmyrsky kaataa puun keskelle parkkipaikkaa, milloin muuttokuorma kolhii ovenpielet, oikosulku pimentää pihavalot tai putkivuoto kastelee kellarin. Silloin on hyvä tietää, että apu on lähellä ja Cateva korjaa kaiken kätevästi kuntoon.

Cateva on koonnut riveihinsä ammattilaiset, jotka taitavat kattavasti kiinteistön korjauksen, kunnostuksen ja kohennuksen. Toiminnan kulmakiviä ovat monipuolinen kokemus talotekniikasta, ylläpitokorjauksista ja pihojen kuntoon laitosta kuin myös maanmainio palveluasenne.

Noin 180 ammattilaisen muodostaman osaavan joukkueemme tarina sai alkunsa 27 vuotta sitten vanhasta kuorma-autosta ja yhdestä Bobcatista, joita kuljetettiin töiden perässä pitkin pääkaupunkiseutua. Jo silloin toimintaa leimasi into tarttua työhön kuin työhön, projektin koosta riippumatta.

Töitä tehtiin ja niistä opittiin aina lisää, uusia osaajia palkattiin ja kasvatettiin sitä myötä palvelutarjontaa. Hyvä maine kiiri kaupungilla eteenpäin ja toi lisää töitä. Keväällä 2016 Kotikadun kyljessä kasvaneet oheispalvelut saivat nimekseen kätevästi Cateva.

Tänä päivänä Cateva tarjoaa saman katon alla kaikki asuin- ja liikekiinteistöjen sähkö- ja putkityöt, kiinteistöautomaation, vihertyöt, maanrakennuksen, kuljetukset, koneurakoinnin, remontit ja vikakorjaukset.

Nyt isännöitsijän tai korjausapua kaipaavan asukkaan ei tarvitse muistaa kuin yksi numero ja yksi toimija, Cateva. Kätevää, eikö vain?