Tutustu Catevaan

Peruspilareita ovat asiakas­lähtöisyys, ammatti­maisuus, ripeys ja joustavuus

Etusivu » Yritys

Kiinteistötyöt kätevästi

Cateva Oy muodostui keväällä 2016 useista pitkään toimineista kiinteistötekniikan, kone- ja maanrakennustöiden sekä viherrakennustöiden raudanlujien ammattilaisten muodostamista yrityksistä. Toimimme pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Jyväskylässä työllistäen noin 180 työntekijää. Liiketoimintamme peruspilareita ovat asiakaslähtöisyys, ammattimaisuus, ripeys ja joustavuus. Toimintamme mottona onkin ”kätevää kiinteistökorjausta – kerralla kuntoon”

Cateva on perustettu helpottamaan asiakkaidemme päivittäistä elämää ja työskentelyä, koska tarjoamme kaikki oheispalvelut yhdestä palvelunumerosta. Tarjoamamme oheispalvelut täydentävät ja tukevat säännöllistä kiinteistöhuollon kokonaisuutta monipuolisesti aina sähkömiehestä kaivinkoneeseen.

Iso vai paikallinen? Miksei molemmat.

Olemme osa PHM Groupia. PHM on kiinteistöpalvelukonserni, jonka tehtävä on pitää huolta ihmisistä pitämällä huolta heidän asuinympäristöstään. PHM Group muodostuu alan parhaista paikallisista yrityksistä, joilla on samat arvot ja motiivit; yrittäjähenkisyys sekä reilu ja vastuullinen toiminta. Uskomme, että paikallista palvelua parempaa on vain paikallinen palvelu isoilla resursseilla. PHM:n kanssa ei tarvitse miettiä ottaako tutun paikallisen vai ison toimijan. Meiltä saa molempien parhaat puolet. 

PHM Group

Historia

Siellä missä on elämää, siellä on myös elämän jälkiä. Milloin syysmyrsky kaataa puun keskelle parkkipaikkaa, milloin muuttokuorma kolhii ovenpielet, oikosulku pimentää pihavalot tai putkivuoto kastelee kellarin. Silloin on hyvä tietää, että apu on lähellä ja Cateva korjaa kaiken kätevästi kuntoon.

Lue lisää

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot