Kone­urakoinnit nykyaikaisella, tehokkaalla kalustollamme

Etusivu » Palvelut » Kuljetus ja koneurakointi

Koneurakointi Espoo, Helsinki, Vantaa

Palveluihimme kuuluvat myös kaikki kiinteistön koneurakointiin liittyvät työt, jotka hoidamme nykyaikaisella, tehokkaalla kalustollamme. Keväisin suoritamme imulakaisukoneilla pihojen ja katualueiden pesut sekä hiekoitushiekan poistot. Talvisin vastaamme lumen aurauksesta ja poiskuljetuksesta.

  • Imulakaisukoneet
  • Muihin työkoneisiin liitetyt harjakoneet
  • Kaivinkoneet
  • Pyöräkuormaajat
  • Kuorma-autot

Imulakaisu Espoo, Helsinki, Vantaa

Puhtaat katu- ja piha-alueet lisäävät asumisviihtyvyyttä. Tehokas katupölyn ja lian puhdistaminen auttaa pitämään yllä myös hyvää hengitysilmaa. Käytössämme on laadukas, nykyaikainen imulakaisulaitteisto pölyä sitovine vesisuuttimineen. Anna ammattilaistemme huolehtia kiinteistösi piha- ja katu-alueiden imulakaisusta. Näin asukkaat ja vieraat saavat nauttia ympäristön puhtaudesta ja raikkaudesta.

Infraurakointi Espoo, Helsinki, Vantaa

Cateva on myös infraurakoinnin ammattilainen. Hoidamme nykyaikaisella kalustollamme mm. kaupunkialueiden ajoratojen ja kevyenliikenteen väylien auraukset ja suolaukset. Lisäksi suoritamme kätevästi mm. kunnallistekniikan kaivuut ja asennukset sekä muut maanrakennustyöt. Myös katualueiden harjaukset ja suurtehopesut kuuluvat kattavaan palvelutarjontaamme.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot