Varaudumme koronaviruksen aiheuttamiin poikkeustilanteisiin

Seuraamme jatkuvasti koronavirustilanteen kehittymistä ja päivitämme ohjeistustamme henkilöstöllemme sen mukaan. Olemme ohjeistaneet henkilöstöä hyvään käsihygieniaan ja tarkentaneet toimintaohjeita viranomaisten suositusten mukaisesti. Lisäksi olemme ohjeistaneet, miten toimintaan mahdollisen koronavirusepäilyn ilmoittamisessa sekä toimimisen karanteenitapauksissa.

Toimintamme jatkuu normaaliin tapaan. Meillä on valmius tehdä välttämättömät tehtävät myös tartunta- ja karanteenitiloissa.

Toiminnan turvaaminen poikkeustilanteissa

Sijaisjärjestelmämme kestää useitakin poikkeustilanteita ja poissaoloja samanaikaisesti. Mikäli henkilöstöresurssimme koronaviruksen vuoksi tilapäisesti pienenevät, hoidamme ensisijaisesti kiireelliset tehtävät ja ne työt, joiden hoitaminen ei ole akuuttia, siirretään myöhäisempään ajankohtaan.

  • Pyrimme tarvittaessa siirtämään henkilöstöä eri paikkakuntien ja yksiköiden välillä paikkaamaan ja tasaamaan mahdollisten laajamittaisten poissaolojen vaikutuksia.
  • Meillä on laaja tarvittaessa töihin kutsuttavien henkilöiden reservi sekä alihankkijaverkosto, joista saamme tarvittaessa pätevää henkilöstöä oman väkemme tueksi.
  • Johtomme ja tukitoimintomme koostuvat isolta osin henkilöistä, joiden taustat ovat operatiivisesta toiminnasta. Tällöin heidän siirtymisensä kenttätyöhön on realistista, sillä käytännön töiden suorittaminen onnistuu vaivatta.

Saat lisätietoja omalta yhteyshenkilöltäsi tai asiakaspalvelustamme.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot