Suunnittele ja tiedota – remontin onnistumisen kulmakivet

Auringon valo paljastaa armotta taloyhtiön julkisivun kuluneet pinnat, pudonneen rappauksen tai repsottavat lautarakenteet. Silmiin osuu myös kallellaan olevat piha-aidat tai uudistusta kaipaava viheralue. Ei huolta, kätevät ammattilaisemme ovat valmiina!
Kevät ja kesä on oivaa aikaa kunnostaa paikkoja niin sisällä kuin ulkonakin. Taloyhtiön yleisten tilojen käyttötaajuus saattaa vähentyä ja loma-aikoihin ajoitetut sauna- tai kerhohuoneremontit häiritsevät käyttäjiä mahdollisimman vähän. Ulkohommissa kesäaikaan säät suosivat esimerkiksi rappausten korjausta, pesuja ja maalauksia, pellityksiä tai uusien portaiden rakentamista.

“Remontin oikea ajoitus on tärkeää asukkaiden kannalta. Pienet ja vähän suuremmatkin korjaustyöt hoituvat joustavasti, kun ne suunnitellaan hyvin ja asiasta tiedotetaan etukäteen ja projektin edetessä,” toteaa yksikönpäällikkö Mika Vilander. “Viestinnässä kannattaa kertoa avoimesti remontin haittavaikutukset ja keinot niiden vähentämiseen. Esimerkiksi me voimme auttaa tilojen suojauksessa tai tyhjentämisessä,” Mika jatkaa.

Remontin suunnittelu yhdessä taloyhtiön hallituksen ja isännöitsijän kanssa maksaa siihen käytetyn ajan monin verroin takaisin. “Pienehköt remonttityöt ovat luonnollisesti helpompia suunnitella ja toteuttaa kuin putkiremonttien kaltaiset isommat hankkeet. Meitä saat suunnittelun lisäksi remontin kaikki osa-alueet ammattilaisten toimesta tehtynä sekä apua niin viestintään kuin erilaisiin valmistelutöihinkin. Ja tietenkin työn päätteeksi raportoimme tekemisen sekä käymme palautekeskustelun,” jatkaa Mika.

Miten voimme olla avuksi? Jätä yhteydenottopyyntö, niin aloitetaan sujuva remppa!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot