Puitteet työn onnistumiselle kohdillaan

Yrittäjähenkiseksi itsekin tunnustautuva LVI-asentaja Toni Tabell arvostaa sitä, että  Cateva on yrityksenä kannattavalla pohjalla ja sen toimintatapa on tehokas.


– Olen ollut aiemmin alan suurissa yrityksissä töissä. Kun tulin tänne, oli ero ihan huomattava. Täältä puuttuu turha byrokratia, eli meille tekijöille luodaan hyvät puitteet oman ammattiosaamisemme toteuttamiseen. Lisäksi Cateva on melko uusi yritys vielä, minkä vuoksi emme ole ihmisille kovin tuttuja. Me haluamme ansaita paikkamme asiakkaitten mielissä, eli tehdä hommat huolellisesti ja kerralla kuntoon. Meillä on kaikki edellytykset siihen, että menestymme hyvin.

Pienen lapsen isänä Tabellin on helppo antaa ruusuja myös työnantajansa joustavuudesta työaikojen suhteen.

– Minulle on arvokasta, että työnantaja joustaa esimerkiksi lapsen sairastuessa. Siitä on usein  todella iso apu, kun lapsiperhearjen palikoita sovitellaan yhteen.

Kiitosta kuuluu myös Catevan asiakaspalautekäytännöistä.

– Kun me saamme kiitosta asiakkaan suunnasta, sitä ei jäädä hautomaan työnjohtoon, vaan kiitos välitetään suoraan tekijälle ja laitetaan yleisesti kaikkien nähtäville. Näin se kiitos motivoi koko porukkaa yhä parempaan tekemiseen. Mielestäni työssäni on parasta juuri se, että voin auttaa asiakkaita ongelmien ratkaisemisessa.

Lopuksi Tabell mainitsee työviihtyvyyttään lisääväksi tekijäksi myös sen, että yrityksen hierarkia on matala ja työilmapiiri hyvä.

– Meillä on tiivis työtiimi. Täällä ei todellakaan olla kylmäkiskoisia työntekijöitä kohtaan vaan ihan päinvastoin. Apua on ollut aina tarjolla, kun sitä on tarvinnut. Työturvallisuudestamme huolehditaan. Lisäksi olen saanut tosi mutkattomasti asioita hoidettua eri tahojen kanssa ihan toimitusjohtajaa myöden, hän kiittää.

Sinustako catevalainen? Katso avoimet työpaikkamme.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot