Miten estää talven aiheuttamia vahinkoja?

 

Lunta ja pakkasta! Talven tuloon on varauduttu jo pitkin syksyä ja energiansäästötalkoot tuovat oman mausteensa tämän talven touhuihin. Vielä ehtii tarkistamaan esimerkiksi parkkipaikkojen lämmitystolppien kunnon. Vialliset lämmitystolpat ovat herkästi energiasyöppöjä ja aiheuttavat turhia yllätyksiä, kun auto ei lähdekään käyntiin. Lisäksi kiinnityksistään heiluvat tolpat tai rikkoutuneet pistorasiat tolppien sisällä aiheuttavat sähköiskun vaaran. ”Turvallisuudesta ei kannata koskaan tinkiä ja kaikki keinot säästää energiaa etenkin talviaikaan on syytä ottaa käyttöön,” toteaa Catevan toimitusjohtaja Markku Sevón.

“Myös ajoluiskien ja räystäskourujen jäätymisen estävän saattolämmityksen toimivuus kannattaa tarkastaa. Lämmityksellä varmistetaan, etteivät kourut tai putket jäädy ja rikkoudu”, Markku jatkaa.

Pimeä piha on iso turvallisuusriski, joten pihavalaistuksen uusiminen on halpa satsaus vahinkoja vastaan. ”Muutama lisävalaisin tuo yllättävän paljon turvallisuuden tunnetta ja toisaalta myös sitä kaivattua valoa harmaaseen syksyyn. Samalla kannattaa tarkistaa, että lamput ovat energiatehokkaita ja niitä ohjataan tarpeen mukaan liiketunnistimilla tai kellokytkimillä”, Markku vinkkaa.

Catevan ammattilaiset auttavat, kun kyse on erilaisista korjaus-, sähkö- tai putkitöistä. Ota yhteyttä niin katsotaan yhdessä, miten voimme auttaa.

Jos sattuu niin kurjasti, että vahinko tapahtuu, meiltä löytyy apua nopeasti vahinkopäivystyksestä: 010 270 8955. Pääkaupunkiseudulla ja Pirkanmaalla käytössäsi on vahinkosaneeraus ja kuivauspalvelut akuutteihin tilanteisiin 24/7. Päivystysaikana vika ja vahingot rajataan. Varsinainen korjaus suoritetaan normaalina työaikana, jos tilanne ei vaaranna terveyttä tai aiheuta lisävahinkoa.

 

 

 

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot