Laajensimme toimintaamme Satakuntaan

Cateva palvelee pääkaupunkiseudun, Pirkanmaa ja Jyväskylän lisäksi 1.1.2024 alkaen myös Satakunnassa. Porissa Puinnintiellä sijaitsevalla varikolla on loppuvuosi ahkeroitu, jotta toiminta pääsee täysillä käynnistymään heti tammikuun alussa.

”Valmistelut ovat sujuneet hyvin ja vauhdilla,” toteaa Satakunnan palvelupäällikkö Anu Piitulainen. ”Olen työskennellyt alalla ja Satakunnassa jo useita vuosia, joten mukava on päästä catevalaisena tuttuja asiakkaita tapaamaan,” Anu lisää.

Satakuntalaiset voivat tilata Catevalta kosteuskartoitus- ja kuivauspalveluita sekä rakennustöitä ja vahinkosaneerauksia sekä erilaisia erikoispuhdistuksia ja mittauksia.

”On hienoa aloittaa toiminta uudella alueella. Catevalaiseen tapaan meiltä hoituu kätevästi kaikki vahinkoihin liittyvät tarpeet ja olemme erikoistuneet siellä nimenomaan kosteuskartoituksiin ja kuivauksiin,” kertoo Catevan toimitusjohtaja Markku Sevón.

Vahinkopäivystys palvelee asiakkaita 24/7 ja me autamme, oli kyse sitten pienestä kiiretyöstä tai isommasta projektista.

Tavoitat Satakunnan väen numerosta 010 270 8487 tai sähköpostilla satakunta@cateva.fi. Päivystysnumero on pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Satakunnassa 010 270 8955.

Lisätietoja: toimitusjohtaja Markku Sevón, yksikönpäällikkö Pasi Piitulainen, palvelupäällikkö Anu Piitulainen

Muita mahdollisia kiinnostuksen kohteita

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot