JVT-auto auttaa, kun vahinko iskee

Pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan yksikkömme on saanut tänä keväänä avukseen tuliterän jälkivahinkotorjuntatöihin varustellun auton.

Elämä tuo eteen aina aika ajoin odottamattomia asioita. Tulipalot, savuvahingot, vuotovahingot, viemärilinjojen tukkeumat ja silloin tällöin myös rikokset aiheuttavat seuraamuksia, jotka pitää hoitaa, jottei niistä aiheudu asuntoon tai tilaan pitkäaikaista haittaa.

Hyvin varusteltu JVT-auto on nopea & tehokas apu

Uusimaa ja pääkaupunkiseutu saivat vastikään vahvistusta jälkivahinkotorjuntatöihin, kun käyttöön otettiin upouusi JVT-auto.

– Auton avulla jälkivahinkojen korjaaminen on entistäkin tehokkaampaa ja nopeampaa. Autossa on laaja varustelu, joten sillä voidaan hoitaa useampia vahinkoja kerrallaan, kertoo rakennustöiden ja vahinkosaneerauksen päällikkö Pasi Rytkönen.

JVT-autosta löytyvät muun muassa vedenpoisto- ja kuivatuslaitteet, desinfiointivälineet, suojaustarvikkeet, osastointi- ja alipaineistusvälineet, lämmityslaitteet, tilapäissähköistys sekä pienkorjausvarustus. 

Vahingon sattuessa asiantuntijan näkemys on tarpeen

Tavallisin vahinko taloyhtiöissä on useimmiten astianpesukoneen tai keittiön allaskaapin hajulukon vuoto, joiden seurauksena keittiön lattian pintamateriaalit ovat vaurioituneet. Sattunut vahinko on aina syytä tarkastuttaa asiantuntijalla.

– Nykyään asiakkaat kiinnittävät enemmän huomiota vahinkojen asianmukaiseen hoitoon ja hyvä niin. Vesivahingon sattuessa on aina tehtävä jälkivahinkotyöt, olipa vahinko sitten suuri tai pieni. Näiden jälkeen tehdään vielä kosteuskartoitus, jotta varmistutaan, ettei rakenteisiin jää kosteutta, kertoo Rytkönen.  

Pasi Rytkönen tietää, mistä puhuu sillä hän raportoi ilmi tulleista vahingoista ja huolehtii uuden JVT-auton varustelusta, käyttäjistä, markkinoinnista ja laskutuksesta, mutta myös vahingoista johtuvien jatkotoimenpiteiden järjestelyistä.

Auto ei tietenkään yksin riitä. Sitä varten kaikki Catevan ammattilaiset ovat vahinkotöiden osaajia, ja jokaisella kartoittajalla on hallussaan joko kosteudenmittaajan VTT-sertifikaatti tai PKM-tutkinto, joillakin jopa molemmat.

Huolellinen jälkivahinkotyö hillitsee kustannuksia

Vahinkotilanteessa kiire ja huoli on aina suuri. Siksi on kätevää, että kaikki vahinkoon liittyvät korjaus- ja kartoitustyöt voi tilata ripeästi yhdeltä toimijalta.

– Nopealla ja tehokkaalla vahingon hoidolla säästetään korjaustöiden kustannuksia ja vältytään mahdollisesti haasteellisimmilta jatkotoimenpiteiltä. Yhden toimijan käyttäminen nopeuttaa huomattavasti töiden järjestelyä ja hillitsee vahingosta aiheutuvia haittoja asukkaille tai tilan käyttäjille, muistuttaa Rytkönen.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot