Cateva ja Kotikatu uuteen omistukseen

Cateva ja Kotikatu saa uuden omistajan, kun Vaaka Partners ja muut vähemmistöomistajat myyvät omistuksensa Kotikadusta pääomasijoitusyhtiö Norvestorille. Cateva sekä muut Kotikadun vielä omilla nimillään toimivat tytäryhtiöt ovat osa kaupan kohteena olevaa kokonaisuutta. Norvestorin omistuksessa on jo toinen suomalainen kiinteistöalan toimija Porvoon Huoltomiehet (PHM Group). Kaupan toteutuminen edellyttää Kilpailu- ja kuluttajaviraston hyväksyntää ja se saadaan arviolta loppukesän, alkusyksyn aikana.

”Omistajanvaihdos on luonnollinen osa kasvustrategiaamme. Asiakkaillemme toiminta jatkuu muutoksesta huolimatta ennallaan eikä vaikutusta asiakas- tai sopimussuhteisiin ole,” kertoo Kotikadun toimitusjohtaja Jussi Niemelä.

”Uuden omistuksen myötä voimme kehittää yhtiötämme valtakunnallisesti koko Suomen alueella. Maantieteelliset toiminta-alueemme PHM Groupin kanssa täydentävät mukavasti toisiaan. Jokapäiväinen toimintamme pysyy muutoksesta huolimatta ennallaan, kuten myös asiakaslupauksemme. Me havaitsemme, hoidamme ja huolehdimme kotitaloista ja kiinteistöistä ja omistuksestanne jatkossakin. Me teemme asiat aina kerralla kuntoon -asenteella ja vahva yrittäjähenkisyys huokuu kaikista tekijöistämme. Rakennamme parempaa asumisviihtyvyyttä ja vaalimme hoitamiemme kiinteistöjen arvoa aivan kuten tähänkin asti,” Jussi vakuuttaa.

Omistaja vaihtuu – palvelumme ja toimintamme säilyvät ennallaan

”Catevan toiminta jatkuu entiseen tapaan. Kauppa on meille loistava mahdollisuus kehittää toimintaa ja kasvaa nykyisillä toiminta-alueilla. Lisäksi meille avautuu myös paikka laajentaa toimintaamme uusille paikkakunnille,” toteaa Catevan toimitusjohtaja Markku Sevón. ”Arki rullaa tuttuun tapaan ja kuten tähänkin asti. Autamme kaikissa kiinteistöön liittyvissä korjaus- ja huoltotöissä,” Markku jatkaa.

Mikäli sinulla on kysyttävää, vastaamme mielellämme.

Lue aiheesta myös Vaaka Partnersin sivuilta.

Markku Sevón
toimitusjohtaja, Cateva Oy
050 385 6493

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot