Avustuksilla helpotusta korjaustöiden kustannuksiin

Taloyhtiön rahakirstussa isot ja pienemmätkin korjaushankkeet tuntuvat haastavilta. On hyvä muistaa, että valtio ja kaupungit tukevat taloyhtiöitä monissa hankkeissa. Taloyhtiöiden saatavilla on useita avustusmahdollisuuksia korjaushankkeisiin. Uusimpina tukina ovat energia- ja sisäilma-avustus. Korjaushankkeita suunniteltaessa kannattaa tutkia avustusmahdollisuudet tarkkaan, sillä niiden avulla hankkeita voi toteuttaa kustannustehokkaasti.

Alla listattuna avustusmahdollisuuksia taloyhtiöille

Sisäilma-avustus on tarkoitettu kuntotutkimusten ja perusparannusten suunnittelukustannuksiin sisäilmaongelmaisissa asunnoissa. Avustus ei kata itse korjaustyötä. Saat lisätietoja ARAn sivuilta.

Energia-avustus on tarkoitettu asuinrakennusten energiatehokkuutta parantaviin korjaushankkeisiin ja niiden suunnitteluun. Lue lisää ARAn sivuilta.

Esteettömyysavustus on tarkoitettu liikkumisesteiden poistoon asuinrakennuksissa. Tavoitteena on esteetön kulku rakennukseen, siinä oleviin asuntoihin ja yhteisiin tiloihin. Esimerkkinä avustusta voi hakea ulko-ovien automatisointiin tai leventämiseen, kulkuluiskien ja kaiteiden rakentamiseen, Saat lisätietoja ARAn sivuilta.

Sähköautojen latauspisteet: Avustus on tarkoitettu sähköautojen latausmahdollisuuden rakentamiseen. Lue lisää ARAn sivuilta.

Remontit kätevästi

Tarjoamme avuksesi ripeän joukon ammattilaisia, joilla on taito korjata, kunnostaa ja kohentaa kiinteistösi entistä ehommaksi. Meiltä onnistuvat niin pienet pikatyöt kuin pitkäkestoisemmat projektitkin. Suunnittelu, toteutus ja raportointi – valmista tuli! Ota yhteyttä niin katsotaan yhdessä, miten voimme olla avuksi.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot