Vaihtolavat

Vaihtolavat ja roskalavat

Vaihtolava, roskalava, jätelava, siirtolava

Kätevällä kuljetusratkaisulla on monta nimeä ja käyttötapoja vielä enemmän!

Cateva tarjoaa vaihtolavat ja roskalavat taloyhtiöiden, liikekiinteistöjen ja rakennusliikkeiden erilaisiin tarpeisiin. Roskalavoille ja vaihtolavoille voidaan kuormata esimerkiksi rakennusjätettä, romua ja roskia, erilaisia maa-aineksia, kuorikatetta sekä lehtiä ja risuja. Ne ovat kätevä ratkaisu myös taloyhtiöiden talkoisiin ja kellarisiivouksiin. Erikokoisia jäte- ja vaihtolavoja on tarjolla myös kannellisia ja lukittavia malleja.

Roskalavat ja vaihtolavat soveltuvat muun muassa:

  • Rakennustyömaille
  • Mullan, kuorikatteen, kivituhkan ja sepelin kuljettamiseen
  • Roskien, romun ja jätteiden kuljetukseen
  • Lumenajoon
  • Talkoisiin

Tilaa jätelava talkoisiin tästä! 

Perinteinen talkoopäivä keväällä ja syksyllä on täynnä mukavaa yhdessäoloa ja hyödyllistä puuhailua. Lue vinkkimme turvallisiin talkoisiin tästä. Talkootöitä voi tehdä myös pidemmällä aikavälillä ja hyödyntää vaikka jätekatokseen kiinnitettävää tehtävälistaa, josta jokainen valitsee itselleen sopivan talkoohomman. Pihalle sovitusti saapuva jätelava helpottaa erilaisten roskien kuljetuksen lisäksi kellareiden ja vinttien siivouksesta innostuneiden asukkaiden toimintaa.


NYT SYYSTARJOUS: ROSKALAVA PÄÄKAUPUNKISEUDULLE!

Tilaa roskalava taloyhtiön pihaan hintaan 555 €. Hintaan sisältyy maksimissaan kahden viikon vuokra-aika, jätteenkäsittelymaksu ja arvonlisävero. Jätelava on tarkoitettu puutarha- ja siivousjätteelle.

Roskalavalle SAA laittaa lajittelematonta jätettä: pahveja, muovia, puuta, metallia, tekstiilejä, huonekaluja, lehtiä ja risuja.

Roskalavalle EI SAA laittaa betonia, tiiltä, multaa, hiekkaa, remontti- tai ongelmajätteitä, renkaita, maaleja, liuottimia, kyllästettyä puuta, kodinkoneita tai muuta sähkö- ja elektroniikkaromua.

Tarjous on voimassa 31.10.2020 asti.

Saat lisätietoja lavoista asiakaspalvelustamme.

Tilaa vaihtolava helposti tästä!