Vaihtolavat

Vaihtolavat ja roskalavat

Vaihtolava, roskalava, jätelava, siirtolava

 

Kätevällä kuljetusratkaisulla on monta nimeä ja käyttötapoja vielä enemmän!

Cateva tarjoaa vaihtolavat ja roskalavat taloyhtiöiden, liikekiinteistöjen ja rakennusliikkeiden erilaisiin tarpeisiin. Roskalavoille ja vaihtolavoille voidaan kuormata esimerkiksi rakennusjätettä, romua ja roskia, erilaisia maa-aineksia, kuorikatetta sekä lehtiä ja risuja. Ne ovat kätevä ratkaisu myös taloyhtiöiden talkoisiin ja kellarisiivouksiin. Erikokoisia jäte- ja vaihtolavoja on tarjolla myös kannellisia ja lukittavia malleja.

NYT SYYSTARJOUS: TALKOOLAVA PÄÄKAUPUNKISEUDULLE!

Tilaa talkoolava taloyhtiön pihaan hintaan 555 €.

Hintaan sisältyy maksimissaan kahden viikon vuokra-aika, jätteenkäsittelymaksu ja arvonlisävero.

Jätelava on tarkoitettu puutarha- ja
siivousjätteelle.

Roskalavalle SAA laittaa lajittelematonta jätettä: pahveja, muovia, puuta, metallia, tekstiilejä, huonekaluja, lehtiä ja risuja.

Roskalavalle EI SAA laittaa betonia, tiiltä, multaa, hiekkaa, remontti- tai ongelmajätteitä, renkaita, maaleja, liuottimia, kyllästettyä puuta, kodinkoneita tai muuta sähkö- ja elektroniikkaromua.

Katso tarkemmat lajitteluohjeet ja tulosta ne tästä.

Tarjous on voimassa 30.11.2021 asti Helsingissä, Espoossa, Kauniaisissa ja Vantaalla. Toimitamme lavat pienellä lisämaksulla myös muihin lähikuntiin, kysy lisää!

Saat lisätietoja lavoista asiakaspalvelustamme.

Vinkit talkoisiin

Perinteinen talkoopäivä keväällä ja syksyllä on täynnä mukavaa yhdessäoloa ja hyödyllistä puuhailua. Lue vinkkimme talkoisiin tästä. Talkootöitä voi tehdä myös pidemmällä aikavälillä ja hyödyntää vaikka jätekatokseen kiinnitettävää tehtävälistaa, josta jokainen valitsee itselleen sopivan talkoohomman.

Pihalle sovitusti saapuva jätelava helpottaa erilaisten roskien kuljetuksen lisäksi kellareiden ja vinttien siivouksesta innostuneiden asukkaiden toimintaa.

Tilaa vaihtolava helposti tästä!

Roskalavat ja vaihtolavat soveltuvat muun muassa:

  • Rakennustyömaille
  • Mullan, kuorikatteen, kivituhkan ja sepelin kuljettamiseen
  • Roskien, romun ja jätteiden kuljetukseen
  • Lumenajoon
  • Talkoisiin

Tilaa jätelava tästä!