Vaihtolavat

Vaihtolavat

Vaihtolava, roskalava, jätelava, siirtolava

Kätevällä kuljetusratkaisulla on monta nimeä ja käyttötapoja vielä enemmän!

Cateva tarjoaa vaihtolavat taloyhtiöiden ja liikekiinteistöjen ja rakennusliikkeiden erilaisiin tarpeisiin kuten rakennusjätteelle, lumenajoon, kellarisiivouksiin, pihatalkoisiin tai multa-, kuorikate-, kivituhka- ja sepelitoimituksiin. Tarjolla on eri kokoisia lavoja, myös kannellisia ja lukittavia malleja.

  • Rakennustyömaat
  • Multa, kuorikate, kivituhka, sepeli
  • Lumenajo
  • Talkoot

Talkoot tiedossa – tilaa lava!

Perinteinen talkoopäivä keväällä ja syksyllä on täynnä mukavaa yhdessäoloa ja hyödyllistä puuhailua. Talkootöitä voi tehdä myös pidemmällä aikavälillä ja hyödyntää vaikka jätekatokseen kiinnitettävää tehtävälistaa, josta jokainen valitsee itselleen sopivan talkoohomman. Pihalle ilmestyvä lava voi helpottaa talkoojätteen kuljetuksen lisäksi kellareiden ja vinttien siivouksesta innostuneiden asukkaiden toimintaa.

Talkoolavalle lavalle SAA laittaa lajittelematonta jätettä: pahveja, muovia, puuta, metallia, tekstiilejä, huonekaluja, lehtiä, risuja.

Talkoolavalle EI SAA laittaa betonia, tiilitä, multaa, hiekkaa, remontti- tai ongelmajätteitä, renkaita, maaleja, liuottimia, kyllästettyä puuta, kodinkoneita tai muuta sähkö- ja elektroniikkaromua.

Saat lisätietoja asiakaspalvelustamme

Tilaa vaihtolava helposti oheisella lomakkeella!