Vaihtolavat

Vaihtolavat

Vaihtolava, roskalava, jätelava, siirtolava

Kätevällä kuljetusratkaisulla on monta nimeä ja käyttötapoja vielä enemmän!

Cateva tarjoaa vaihtolavat taloyhtiöiden ja liikekiinteistöjen ja rakennusliikkeiden erilaisiin tarpeisiin kuten rakennusjätteelle, lumenajoon, kellarisiivouksiin, pihatalkoisiin tai multa-, kuorikate-, kivituhka- ja sepelitoimituksiin. Tarjolla on eri kokoisia lavoja, myös kannellisia ja lukittavia malleja.

  • Rakennustyömaat
  • Multa, kuorikate, kivituhka, sepeli
  • Lumenajo
  • Talkoot

Toisenlaiset talkoot

Tänä keväänä taloyhtiöiden talkoot muuttavat muotoaan. Perinteinen talkoopäivä ei ole epidemia-aikana suositeltavaa, mutta talkootöiden tekeminen pidemmällä aikavälillä kokoontumisohjeita noudattaen voisi olla ratkaisu. Pihalle ilmestyvä lava voi helpottaa kellareiden ja vinttien siivouksesta innostuneiden asukkaiden toimintaa. Kotoilu saattaa aiheuttaa myös tarvetta kaappien siivoukselle ja kierrätettävää tavaraa voi löytyä!


Kevättarjous pääkaupunkiseudulla:
Tilaa talkoolava taloyhtiön pihaan hintaan 555 €!

Hintaan sisältyy maksimissaan kahden viikon vuokra-aika, jätteenkäsittelymaksu ja arvonlisävero. Lava on tarkoitettu puutarha- ja siivousjätteelle. Tarjous on voimassa 18.6.2020 asti.

Lavalle SAA laittaa lajittelematonta jätettä: pahveja, muovia, puuta, metallia, tekstiilejä, huonekaluja, lehtiä, risuja.

Lavalle EI SAA laittaa betonia, tiilitä, multaa, hiekkaa, remontti- tai ongelmajätteitä, renkaita, maaleja, liuottimia, kyllästettyä puuta, kodinkoneita tai muuta sähkö- ja elektroniikkaromua.

Saat lisätietoja asiakaspalvelustamme

Tilaa vaihtolava helposti oheisella lomakkeella!