Mies huoltaa viemäriä tankkiauton avulla

Viemäreiden avaukset ja viemärihuuhtelu

Etusivu » Palvelut » Viemärihuolto » Viemäreiden avaus ja viemärihuuhtelu

Catevalta saat tehokkaat ratkaisut tukkeutuneiden viemäreiden avaukseen ja huuhteluun Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla

Viemäreiden tukkeutuminen on yleinen ongelma, joka voi aiheuttaa merkittäviä haittoja kotitalouksien ja yritysten arkeen. Tukkeutunut viemäri voi johtaa epämiellyttäviin hajuihin, vedenpinnan nousuun ja se mahdollistaa vesivahinkojen syntymisen. Viemäreiden säännöllisellä huuhtelulla voidaan varmistaa viemäreiden oikeanlainen toiminta ja se ennaltaehkäisee viemäritukoksia.

Mitä viemäreiden avaus on?

Viemäreiden avaus on joukko toimenpiteitä, joilla poistetaan tukkeumat viemäriputkista. Toimet voivat sisältää erilaisia menetelmiä, kuten mekaanista puhdistusta, kemiallisia puhdistusaineita tai korkeapainepesua. Jokaisella menetelmällä on omat etunsa ja haittansa. Osaava ammattilainen auttaa valitsemaan oikeanlaisen avausratkaisun kunkin tukoksen tyypin ja sen sijainnin perusteella.

Mitä viemärihuuhtelu on?

Viemärihuuhtelu on tehokas ja ympäristöystävällinen tapa pitää viemäriputket puhtaina ja toimivina. Säännöllisellä huuhtelulla voit välttää monia viemäriongelmia ja pidentää putkiston käyttöikää. Mikäli huomaat viemäreissäsi ongelmia, kuten hitautta tai hajuja, on aika kutsua ammattilainen tarkastamaan ja huuhtelemaan putkistosi. Viemärialan ammattilaisilla on tarvittava kalusto ja kokemus, huuhtelun tehokkaaseen ja turvalliseen suorittamiseen.

Catevan viemäripäivystys 24h

Catevan viemäripäivystys päivystää nopeaa reagointia vaativissa tilanteissa pääkaupunkiseudulla 24/7. Tavoitat meidät numerosta 010 270 8955